vineri, 20 septembrie 2013

Narcis Iustin Ianau, din Bacau care a participat la “Romanii au talent” si-a schimbat look-ul in totalitate!

narcis
Narcis Iustin Ianau, tanarul din Bacau care a participat la “Romanii au talent” si a reusit sa ajunga pana in finala, lucreaza acum cu compozitori straini!








Si-a incercat norocul la “Romanii au talent” si la “Eurovision”, insa n-a facut mare lucru aici, in Romania. Insa compozitorii straini n-au stat cu mainile in san cand l-au auzit cum canta si l-au contactat imediat! Narcis Iustin Ianau face parte acum din trupa Gregorian si isi petrece timpul in Germania.

Tanarul s-a schimbat radical, adopta acum un stil rock si e de nerecunoscut! Narcis a inregistrat cu trupa Gregorian primul single, “Gloria”, iar de cateva zile s-a lansat si videoclipul piesei! Baiatul interpreteaza rolul unui “inger negru” si e de nerecunoscut: are unghii negre, e machiat, rujat si are creasta.
“Cei de la Gregorian m-au cautat pe internet si m-au gasit. Acum stau mai mult in strainatate, lucrez cu compozitori din Germania. Am intrat in trupa Gregorian. Am avut noroc… ce sa mai zic?… Am inregistrat un hit, “Gloria” se numeste, am filmat un videoclip ce urmeaza sa fie lansat pe plan mondial. Stilul gotic este noul stil pe care-l abordez. Este un stil propus de managerul trupei”, ne-a spus Narcis Iustin Ianau.


narcis 2narcis 3narcis 4






























Sursa:Wowbiz ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu