luni, 9 aprilie 2012

Demi Moore i-a trimis poze NUD Ashton Kutcher, iar Rihanna le-a gasit

Demi Moore nu s-a împăcat deloc cu ideea că Ashton Kutcher, actorul cu care a fost căsătorită 9 ani de zile, nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu ea, susţin ziariştii americani. Aşa că i-ar fi trimis câteva poze nud pentru "a-i arăta ce pierde", poze care au fost găsite de actuala iubită a actorului, Rihanna.

 

Demi Moore a făcut o încercare disperată de a-l convinge pe Ashton să se întoarcă la ea şi, scrie National Enquierer în ediţia tipărită, citată de Socialitelife.com, pozele trimise pe telefon ar fi fost găsite de actuala iubită a actorului, Rihanna.

Noua iubită a lui Ashton Kutcher, Rihanna -care a negat  prea puţin convingător faptul că cei doi ar avea o relaţie- se afla, susţin sursele National Enquierer, în cabina actorului de pe platoul unde se filmează "Doi bărbaţi şi jumătate" atunci când a descoperit pozele nud trimise de Demi. Iar cântăreaţa  ar fi făcut o adevărată criză de nervi.
Obiceiul lui Demi Moore de a posta poze în care este pe jumătate dezbrăcată pe contul său de Twitter este bine cunoscut, aşa că nu ar fi ciudat ca aceasta să îi fi trimis poze fostului său soţ, după despărţire. Pare, însă, mai puţin credibil faptul că aceste poze ar fi fost găsite de Rihanna, cea cu care se crede că Ashton Kutcher are o relaţie de mai multe săptămâni. 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu