duminică, 8 aprilie 2012

Printul Harry e in Romania, la Viscri. A venit vineri cu o cursa de linie LOW-COST

Printul Harry
Printul Harry, fiul cel cel mic al Printului Charles, a ajuns pentru prima data in Romania. Potrivit informatiilor primite, acesta s-ar afla intr-un oras din centrul tarii.

Printul Harry se afla pentru prima data in Romania. Surse oficiale confirma ca fiul mai mic al lui Charles a sosit intr-o vizita privata.
Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Printul Harry a ajuns vineri la pranz, cu o cursa de linie Wizz Air, aratand insa ca nu se cunoaste itinerariul din Romania sau cat timp va sta.
Al treilea mostenitor al coroanei britanice a aterizat pe aeroportul din Targu Mures iar acum se afla la Viscri, sat unde tatal sau detine citeva proprietati.
Printul Harry a venit in Romania sa se odihneasca, dupa un turneu prin mai multe tari, cu ocazia jubileului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
In urma cu cateva zile, cel mai nonconformist membru al familiei regale a fost din nou subiect de stiri, cand i-a acordat primul ajutor unui jucator de polo, grav accidentat in timpul unui meci, in Brazilia.

Sursa PROTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu